Голосовий чат-бот: можливості, інтеграція та кращі приклади 8 Голосовий чат-бот: можливості, інтеграція та кращі приклади 9 Голосовий чат-бот: можливості, інтеграція та кращі приклади 10

Голосовий чатбот: можливості, інтеграція та кращі приклади

#Чатботи

Розвиваючи бізнес, багато підприємців прагнуть впроваджувати нові технології. Голосовий чатбот є одним з ефективних інструментів управління бізнесом. Уявіть, що не доведеться друкувати чи письмово пояснювати завдання. Якщо використовувати клавіатуру не з руки, взаємодіяти з розумним ботом дуже просто. Все, що вам знадобиться — це ваш голос. Прочитайте нашу статтю, щоб дізнатися більше про те, як вивести бізнес-процеси на новий рівень за допомогою голосового чатбота.

Основні можливості голосового чатбота:

Top Voice Chatbot Features

здійснює дзвінки, надсилає повідомлення і листи; робить нотатки;
складає списки справ і покупок; надає інформацію (прогноз погоди, довільна інформація з Інтернету);
розміщує замовлення в інтернет-магазинах; вмикає музику, відео, подкасти;
наводить будильник, створює нагадування; гарантує бездоганну службу підтримки;

Але це далеко не повний список можливостей системи. Створюючи голосових чатботів, розробники можуть наділити їх усіма функціями текстових ботів. Якщо ви хочете дізнатися більше про функції чатбота для бізнесу, прочитайте наш огляд.

Крім того, ви можете перенести комунікацію з клієнтами в месенджери, це стане надійним мобільним каналом трафіку. Наприклад, голосовий чатбот може консультувати ваших клієнтів, відповідати на часті питання та надавати їм важливу інформацію.

Інтеграція бота

Chatbot Integration

Розробники впроваджують ботів зі штучним інтелектом на багатьох платформах. До всього різноманіття належать смарт-колонки, месенджери, розумні годинники, різні пристрої, мобільні операційні системи і навіть автомобілі.

Технологія може бути інтегрована з веб-сайтом, платіжною системою, CMS, CRM та іншими внутрішніми системами. Таким чином, голосовий чатбот може знайти інформацію, пов'язану з історією покупки, наявністю і ціною продукту, прийняти оплату і впорядкувати придбання товарів або послуг. Також ви можете попросити бота знайти щось в Google, вибрати найрелевантніші результати, забронювати квитки тощо.

Топ світових чатботів із голосовим управлінням

Google voice chatbot. Швидкий і ефективний голосовий чатбот від Google аналізує пошту та історію пошуку, щоб знайти кращі результати. Система може створювати нотатки, надсилати повідомлення і відтворювати музику.

Google voice chatbot

 

 

Amazon Alexa. Користувачі обирають Amazon Alexa за розширену функціональність системи. Бот надає будь-яку інформацію, розміщує замовлення в магазинах і навіть може зачитати новини із визначених джерел.

Amazon Alexa

mashable.com

Apple Siri. Це популярний голосовий чатбот, який значно полегшує життя зайнятих людей. Ви можете попросити помічника виконати конкретні завдання, наприклад, здійснення дзвінків, надсилання повідомлень, відтворення музики і відео.

Apple Siri

reddit.com

Надихнувшись найкращими прикладами, ми створили бота з використанням технологій Google Speech API та Dialogflow. Головна перевага розробки полягає в тому, що ви можете керувати діалоговою логікою в Dialogflow без потреби встановлювати заново чатбот на всіх пристроях. Ознайомтеся з цією статтею, щоб побачити, як працює голосовий чатбот.

Створюючи бота, ми можемо додати будь-які з вище перерахованих функцій, інтегрувати його з різними системами і навчити багатьом сценаріями взаємодії з користувачем. Пишіть нам, якщо ви зацікавлені в розробці голосових або текстових чатботів із високою функціональністю, для будь-якого месенджера.

17.12.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.