Argentina Grill - мережа міжнародних ресторанів аргентинської кухні. Фішка закладів Аргентини Гриль - смачні стейки Асадо.

Нашим завданням було передати унікальність і настрій закладів через корпоративний сайт а також адаптувати його під нову цільову аудиторію мережі. Сайт мультіязичен, а дизайн орієнтований на відвідувачів з різних країн світу. Одним з важливих нюансів дизайну було передати масштабність мережі, стиль і розмах самих закладів.

Кожне місто, представлений на сайті - окремий Лендінгем, що володіє всією необхідною інформацією і функціоналом. Там можна замовити столик в конкретному закладі або доставку на будинок/в офіс, можна подивитися меню, фото і відео з ресторану, а також почитати/залишити відгуки.
Найцікавіше в концепції дизайну - єдність стилю сайту і ресторанів. Дизайн сайту був виконаний по брендбуку дизайну самих закладів. Ця єдність передалося за рахунок схожості квітів і шрифтів на сайті з меню і інтер'єром в ресторанах. Також в дизайні використовується багато унікальних зображень з ресторанів Аргентини: інтер'єр, дизайн страв. Всю барвистість і апетитність дизайну доповнюють анімації та інтерактивні галереї. Вони привертають увагу користувачів, запам'ятовуються і асоціюються з ресторанами, викликаючи бажання негайно їх відвідати.

Продовження кейсу дивіться в нашому проекті на Behance.

Звертайтеся, у нас великий досвід роботи з проектами різної складності.

Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.