Cайту для Центру економічної стратегії - розробка Evergreen 8 Cайту для Центру економічної стратегії - розробка Evergreen 9 Cайту для Центру економічної стратегії - розробка Evergreen 10

Центр економічної стратегії

#Кейси

Центр Економічної Стратегії   недержавна організація (НДО),  що займається дослідженнями економічної політики. Завдання ЦЕС - підтримка реформ в Україні з метою стійкого економічного зростання країни. Центр робить свій внесок у розробку стратегії економічного зростання України, здійснює незалежний аналіз найбільш важливих аспектів державної політики, а також працює над посиленням суспільної підтримки реформ. ЦЕС не підтримує політичні партії або політичних лідерів.

Про ЦЕС

Сайт для ЦЕС розроблений у рамках проекту «Інституційне зміцнення організації згідно з планом стратегічного розвитку до 2021 року» за підтримки Ініціативи з розвитку аналітичних центрів, що проводить Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки посольства Швеції в Україні.

У рамках даного проекту перед командою Evergreen стояло завдання створити сайт, що показав би принципи роботи і результати діяльності ЦЕС. Важливо розуміти, що сайт - свого роду «обличчя» організації, тому грамотний дизайн та архітектура ресурсу мають критичне значення. Якість сайту дуже важлива, адже на кону стоять імідж організації та довіру до неї.

Сайт ЦЭС

Перш ніж почати розробку і дизайн, наша команда визначила і сформулювала основні цілі та завдання:

  1. Підвищення іміджу Центру економічної стратегії
  2. Поліпшення взаємодії аудиторії організації з веб ресурсом
  3. Забезпечення швидкого і зручного доступу до інформації про діяльність організації
  4. Розширення функціоналу сайту
  5. Сучасність
  6. Багатомовність

Особое внимание мы уделили этапу “дизайн”: просмотрели все самые современные новостные порталы и организации схожего профиля, разработали новую концепцию главной страницы, на которой теперь отображены самые важные моменты работы организации, есть быстрый доступ к последним новостям, событиям, выступлениям блогеров/авторов, а также выбрали новый стиль. Обновленный стиль сайта отражает настоящую атмосферу организации, в которой работают молодые, активные современные люди, стремящиеся сделать свою страну лучше.

Особливу увагу ми приділили етапу "дизайн": переглянули всі найсучасніші новинні портали й організації схожого профілю, розробили нову концепцію головної сторінки, на якій тепер відображені найважливіші моменти роботи організації, зробили швидкий доступ до останніх новин, подій, виступів блогерів/авторів, а також обрали новий стиль. Оновлений стиль сайту відображає справжню атмосферу організації, де працюють молоді активні сучасні люди, які прагнуть зробити свою країну кращою.

Ми приступили до етапів розробки тільки після того, як пропрацювали всі описані вимоги.

У підсумку ми створили складну багаторівневу і багатофункціональну конструкцію. Але для відвідувачів сайт став простим і зрозумілим і, як нам здається, викликає тільки позитивні емоції. Ми змогли реалізувати ці завдання лише завдяки нашій дружній команді та командній роботі з ЦЕС.

З результатами нашої роботи можна ознайомитися тут.

 

20.12.2019
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.