Розробка і підтримка на MODx Київ, Україна 8 Розробка і підтримка на MODx Київ, Україна 9 Розробка і підтримка на MODx Київ, Україна 10

MODx: чому ми вибираємо MODx Evo і MODx Revo для розробки складних корпоративних сайтів

#SaaS

MODx - система для управління сайтами з відкритим вихідним кодом. Ми використовуємо її для розробки великих і складних корпоративних сайтів.

Незважаючи на те, що цю систему часто ставлять в один ряд з іншими популярними CMS - Wordpress, Joomla, Drupal - це не зовсім правильно. Розробка на MODx принципово відрізняється від розробки на Wordpress і Joomla. За своєю ідеологією та архітектурою MODx - CMF - content management framework (фреймворк з управління контентом), і в цьому він схожий з Drupal, тоді як Wordpress і Joomla - CMS - content management system (система з управління контентом).

У чому полягає різниця і чому ми вибираємо MODx для розробки складних корпоративних сайтів для клієнтів як в Україні, так і далеко за її межами?

MODx-розробка до певної межі не має обмежень щодо масштабування. По суті, сайт, створений на MODx, може розвиватися і переростати з простого лендингу в багатосторінковий сайт, а з нього - в систему мульти-сайтів. MODx дозволяє дописувати свої модулі і абсолютно органічно інтегрувати їх з уже існуючими рішеннями. Використовуючи MODx, ви напевно не зіткнетеся з тим, що сайт переріс рушій: використовуючи старі модулі або дописуючи, можна знайти гарне і технічно витончене рішення. Таким чином MODx можна інтегрувати з CRM, ERP, будь-яким рушієм бізнес-процесів, розсилками, інтернет-магазином, власними системами без специфічних ускладнень.

З урахуванням цього всього MODx, особливо версія MODx Evo, практично не накладає обмежень на стиль кодування і використання API самого MODx. Ви можете перенести під MODx будь-яку потрібну  бібліотеку. MODx Revo в цьому плані більш строгий і вимагає більше знань (xPDO, ExtJS та ін.) Але при цьому розробка на MODx Revo набагато гнучкіша.

Верстка як під MODx Revolution, так і під MODx Evolution практично не відрізняється і не створює незручностей, і не змушує розробника якимось спеціальним чином компонувати шаблон. Тому на MODx можна зробити дуже різні за рівнем проєкти.

Як Evergreen рекомендує використовувати MODx для розробки різних за типом сайтів:

Розробляючи сайти на MODx, важливо розуміти кілька обмежень цієї системи:  

  • MODx не підходить для розробки інтернет-магазинів. Є кілька систем "кошика" для MODx, але всі вони далекі він повноцінних серійних рішень, незручні і технічно недосконалі. 
  • MODx досить ресурсомісткий, приблизно такий самий, як і Wordpress.
  • MODx Revolution більш ресурсомісткий, ніж MODx Evolution.
  • Технічну підтримку сайтів на MODx має здійснювати навчений розробник, тому що при поганому рівні розробника техпідтримка на MODx перетворюється на пекло.

Якщо вас зацікавили переваги MODx і ви розумієте його обмеження, пишіть нам на contact@evergreens. com.ua   і ми розповімо про розробку сайтів і порталів на MODx усе, що ви захочете дізнатися.

За рейтингом CMSMagazine ми займаємо друге місце в Києві серед розробників MODx. За Рейтингом Рунету ми займаємо 4 місце в СНД серед розробників MODx у верхньому ціновому сегменті.  

04.09.2016
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.