Голосовий чат бот з використанням Google Speech API та Dialogflow 8 Голосовий чат бот з використанням Google Speech API та Dialogflow 9 Голосовий чат бот з використанням Google Speech API та Dialogflow 10

Голосовий чатбот з використанням Google Speech API та Dialogflow

#Чатботи #Кейси

Голосовий чатбот на Python

На Python ми зробили простого голосового чатбота з використанням Google Speech To Text API, Dialogflow, Google Text To Speech API.

У нашому репозиторії на GitHub ви можете подивитися клас, який забезпечує наступний цикл очікування голосу (Listen Loop): слухає голос користувача, перетворює на текст за допомогою Google Cloud STT API, передає в Dialogflow, який розуміє, що відповісти, і повертає текстову відповідь і читає її вголос за допомогою Google Cloud TTS API.

По суті, це скелет базового голосового бота на Dialogflow. Ми тестували цей бот на Windows 10 x64 і Raspberry Pi 3 українською та англійською мовами. Англійська працює добре, українська відмінно розпізнається, але погано читається, оскільки Google не дає в загальне користування свій TTS API для української мови.

Dialogflow

Перевага цієї технології в тому, що можна керувати логікою діалогу в Dialogflow без необхідності повторного встановлення бота на пристроях. Недолік - вимоглива до інтернет-з'єднання, плюс всі недоліки Google Speech API.

Демо голосового бота

Подібного бота можна навчити будь-яким сценаріям і наділити різним функціоналом. Все залежить від того, з якою метою вам потрібна розробка голосового бота. Маєте ідеї? Напишіть нам, і ми допоможемо вам їх реалізувати.

04.12.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.