Запуск благодійної платформи Dobro.ua. Evergreen 8 Запуск благодійної платформи Dobro.ua. Evergreen 9 Запуск благодійної платформи Dobro.ua. Evergreen 10

Українська Біржа Благодійності та Evergreen запустили платформу dobro.ua

#Кейси

Нарешті можемо сказати: ми це зробили!

Dobro.ua — перша в Україні платформа добра, котра об'єднує понад мільйон благодійників, має за собою 5,5 тисяч втілених проєктів та підтримує сотні нових ініціатив.

Ми пишаємось, що наші фахівці Evergreen технічно супроводжували розробку і запуск dobro.ua для Української Біржі Благодійності

dobro.ua - допомогти може кожен

Ми щиро пройнялись цілями й завданнями команди УББ ще у 2019 році, коли взяли на підтримку вже колишній сайт ubb.org.ua. Зусиллями команди з обох боків вдалось стабілізувати роботу платформи: за рік підтримки в системі не сталось жодного збою. Адже для високонавантаженого соціального проєкту (до 10 000 одночасних відвідувачів!) кожна успішна транзакція — це вчасно зроблена операція, куплені ліки, щаслива посмішка дитини. Бо якщо благодійна онлайн-платформа на певний час зупиниться у своїй роботі, збої в зарахуванні благодійних внесків перешкодять надходженню допомоги до тих, для кого вона життєво важлива. 

Dobro.ua — це про людей з великим серцем. Причому великим настільки, що для нових задумів та ініціатив на старому сайті не лишалось місця: на колишній архітектурі реалізувати їх було технічно можливо, але надзвичайно складно й дорого. 

Саме тому команда Evergreen, на основі наданого командою замовника прототипу та дизайн-концепту, створила сучасну онлайн платформу: ми розробили ТЗ, архітектуру, переписали та розширили функціонал, що використовує хмарні технології, частково розробили дизайн, здійснили SEO-супровід, автоматизували й оптимізували частину процесів, які раніше виконувались вручну. Для невеликої команди dobro.ua це — можливість залучати більше проєктів, успішно супроводжувати їх власними силами і при цьому ще мати час на втілення у життя нових ініціатив і вдосконалень.

З технічного боку оновлена платформа відповідає всім вимогам користувачів: є простою, зручною, сучасною, а головне — дає змогу допомагати і робити добрі справи моментально, при цьому кошти точно потраплять до адресата. Таку надійність гарантують високонавантажені технології, прозорість звітності й документації, можливість відслідковувати свої пожертви. Завдяки новому функціоналу можна швидко і легко відстежувати хід реалізації проєкту, отримати повну історію платежів в особистому кабінеті. 

Ба більше, кожен користувач може започаткувати власну кампанію зі збору коштів для довільного проєкту - кампанії на "Добрі справи", залучити друзів та знайомих до її підтримки, а після закриття збору отримати повний звіт про результати. Адже творити добро насправді дуже легко.

Ми пишаємось, що допомогли втілити в життя щось настільки світле і добре. 

А більше про технічні виклики та розв'язання ви можете прочитати у розділі Кейси.

 

19.08.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.