ДоброВеб: знайдемо найкращого виконавця для web-проекту 8 ДоброВеб: знайдемо найкращого виконавця для web-проекту 9 ДоброВеб: знайдемо найкращого виконавця для web-проекту 10

DobroWeb допомагає знайти компанію для розробки невеликих сайтів, web-проектів і додатків

#Галузеві рішення

DobroWeb — платформа, початково створена компанією Vintage для підбору веб-студій і дизайн-агентств для невеликих проектів. 

Слоган проекту "Допомагаємо знайти найкращого виконавця для web-проекту" заснований на реальному досвіді і процесах команди: кожна студія, що хоче отримувати заявки з DobroWeb проходить ретельний відбір, співбесіду і пильну увагу менеджерів DoboWeb'а. У розрахунок береться все: як швидко відповідають на запити, наскільки точна консультація надається клієнтові, попередній досвід команди, ну і звичайно, відгуки клієнтів.

Також DobroWeb допомагає відповісти на питання "скільки коштує сайт" (лендінг, магазин, додаток і т.п.). У разі, коли компанія проводить дослідження ринку і хоче знайти підходящого підрядника, DobroWeb може провести дослідження, провести співбесіду з усіма потенційними виконавцями і надати їх short-list для вашого проекту. Це допомагає заощадити час і за невеликі гроші доручити DobroWeb роботу, на яку у більшості компаній, яким просто потрібно розробити сайт або магазин, не вистачає ні людей, ні компетенції.

Чому Evergreen підтримує DobroWeb?

Партнери

Ми в Evergreen підтримуємо DobroWeb за цілою низкою причин:

  1. По-перше, ми за будь-яке взаємовигідне партнерство
  2. По-друге, ми розуміємо, що розробка нестандартних, складних, високонавантажених, інтегрованих і як наслідок дорогих рішень потрібна не всім компаніям. Часто потрібні прості, недорогі, стандартні рішення
  3. І по-третє, ми хочемо, щоб кожен клієнт звернувся в Evergreen отримав той результат, який йому потрібен, навіть якщо його реалізуємо не ми.

Загалом, якщо вам потрібна розробка простого, зрозумілого і надійного сайту, магазинчика, додатки або ви не розумієте "як серед всього цього вашого незрозумілого ринку вибрати взагалі?" - звертайтеся в DobroWeb.

Перейдіть на сайт або можете відразу заповнити бриф.

Якщо вам цікава складна розробка, високорівневий UI/UX дизайн і тестування, системи із застосуванням штучного інтелекту, автоматизація бізнес-процесів і так далі - звертайтеся до нас в Evergreen. Ми допоможемо зрозуміти, які саме системи потрібні для вашого бізнесу, підкажемо кращі сучасні можливості, щоб рішення приносили більше прибутку при менших витратах.

02.02.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.