Як ми створили сайт для Ecolego - кейс компанії Evergreen 8 Як ми створили сайт для Ecolego - кейс компанії Evergreen 9 Як ми створили сайт для Ecolego - кейс компанії Evergreen 10

Створення сайту для продукту для моделювання Ecolego

#Кейси

Ecolego - програмний інструмент для моделювання, що використовується для створення динамічних моделей і виконання детермінованих і ймовірнісних симуляцій. Співзасновниками Ecolego є Шведське управління з радіаційної безпеки та Норвезьке агентство з радіаційного захисту.

Продукти Ecolego застосовуються в різних областях, але в основному використовуються для оцінки ризиків у радіоекології, фізиці навколишнього середовища і моделюванні PBPK (метод математичного моделювання для прогнозування поглинання, розподілу, метаболізму і виділення синтетичних або природних хімічних речовин у людей та інших видів тварин).

На початку робіт наша команда отримала вимоги, котрі необхідно було реалізувати у процесі створення дизайну і розробки нового сайту:

  • сучасність
  • технологічність
  • зручність

Крім основних завдань, що стоять перед нами, майбутній сайт повинен показати широту і можливості використання такого рідкісного й унікального продукту. Варто також відзначити, що Ecolego - специфічний продукт, і в даній області налічується лише три конкуруючі компанії в усьому світі. Цей факт додав певних складнощів, з якими команді Evergreen довелося зіткнутися ще на етапі аналізу та проектування.

Додатковою проблемою була необхідність донести інформацію про продукт новим нішах. Початково всі матеріали, у тому числі і сайт, були націлені тільки на ринок АЕС (атомних електростанцій) і на суміжні галузі.

У результаті ми розробили сайт https://www.ecolego.se/ , що дозволяє:

1. Збільшити кількість продажів через сайт і спростити процесу продажу;

2. Продавати додаткові послуги, такі як:

    • готові моделі;
    • навчання персоналу;
    • моделювання.

3. Здійснювати покупки, продовжувати ліцензії, завантажувати/переглядати додаткові матеріали для своєї роботи за допомогою особистого кабінету користувача;

4. Користуватися сайтом на телефоні або планшеті;

5. Підкреслити сучасність і технологічність компанії Есоlego.

Приклад сайту Ecolego

Також сайт демонструє можливості продукту і розширює сфери його застосування (екологія, очищення землі, води). Із результатами нашої роботи ви можете ознайомитися  тут: https://www.ecolego.se/

Хочете розробити проект, що буде враховувати всі нюанси вашого бізнесу, яким би специфічним і нішевим він не був? Звертайтеся!

24.02.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.