Можливості Odoo - модульної ERP-системи 8 Можливості Odoo - модульної ERP-системи 9 Можливості Odoo - модульної ERP-системи 10

Більше, ніж просто ERP: як використовувати максимум можливостей Odoo

#Бізнес

Evergreen ваш компетентний IT-партнер, коли мова йде про інтеграцію, надання та розширенні Odoo. Ми добре знайомі з популярними ERP-рішеннями і спираємося на багаторічний досвід, що гарантує вам сервіс найвищого рівня.

Чому Odoo?

Odoo - це модульна ERP-система (= Enterprise Resource Planning, планування ресурсів підприємства), яка привертає увагу до себе насамперед своєю гнучкістю, сучасним інтерфейсом і простотою в обслуговуванні.

Це програмне забезпечення набирає популярність: зокрема, воно прекрасно підходить для проектів електронної комерції завдяки своїм простим і зрозумілим налаштувань.

Сильні сторони Odoo полягають в структурі програми: в залежності від розміру підприємства і пов'язаних з цим вимог її можна налаштувати і персоналізувати за бажанням замовника. Наприклад, системи бухгалтерського обліку і CRM можна об'єднати в єдину централізовану систему і при необхідності розширити додатковими модулями. При цьому можливості розширення практично безмежні: на додаток до стандартних модулів (управління складом, закупівлі, продажу, email-маркетинг, управління продуктами, бухгалтерія та багато іншого), ви отримуєте доступ до незліченних, часто безкоштовним community-додатків для Odoo, які наша команда фахівців може реалізувати в найкоротші терміни.

Більш того, на відміну від більшості інших ERP-провайдерів, це програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом. Тому можна без проблем створювати власні додатки і інтегрувати їх в Odoo. Наша команда буде рада допомогти вам у розробці цих програм, а також з установкою готових модулів і впровадженням їх в середу Odoo.

Odoo

Odoo й Evergreen: ідеальне поєднання

Ми робимо ставку на сервіс, що заслужив безліч нагород, і комплексне обслуговування клієнтів.

Щоб уникнути збоїв у роботі, що переривають господарську діяльність вашої компанії, при установці ERP-системи необхідно працювати професійно та ретельно. Серйозні функціональні збої, наприклад, у системі резервування, можуть привести до величезних витрат, яких слід уникати будь-яким чином.

Ось чому Evergreen ставить якість і задоволення клієнтів на перше місце при виконанні будь-яких бізнес-задач: внутрішній аудит, контроль якості та команда найнадійніших і досвідчених розробників гарантують вам найвищий рівень обслуговування.

Контакт Evergreen

У чому особливість сервісів Odoo у співпраці з Evergreen?

Ми надаємо IT-послуги в різних галузях і вже багато років співпрацюємо з бізнесами різного профілю. Ми також успішно працюємо в численних IT-напрямках: веб-розробка, чатботи, електронне навчання, штучний інтелект і багато іншого. На рівні з розробкою, до компетенцій Evergreen відноситься і консалтинг, а також - відмінне розуміння як власного бізнесу, так і бізнесу наших замовників. Тому, на відміну від більшості IT-провайдерів, ми не обмежуємося роботою тільки з Odoo, а й готові поділитися великими знаннями про розвиток бізнесу і сучасних технологіях, на яких будуємо свій сервіс. Тому ви можете бути впевнені, що ми не обмежуємося стандартної реалізацією завдання, але в першу чергу орієнтуємося на персоналізацію програмного забезпечення під вашу компанію. Так ми гарантуємо, що ви отримаєте максимальну вигоду від системи і що бізнес-процеси будуть проходити успішно.

Ми живемо в умовах сильного конкурентного тиску і надзвичайно динамічного ринку. Якщо обставини для вашої компанії зміняться, можете бути впевнені, що в Evergreen ви отримаєте всебічну підтримку: як управління вашої ERP-системою, так і пов'язані з цим питання, а також всі інші питання з області IT можуть взяти на себе наші фахівці. Вам не знадобляться послуги стороннього провайдера - замість цього у вас буде надійний IT-партнер широкого профілю, якому ви зможете повністю довіряти.

Зацікавлені в Odoo? Давайте розвивати ваш проект разом!

Запитайте у нас демо-версію Odoo та  протестуйте альтернативу SAP і його аналогам вже сьогодні! Ознайомтеся на практиці зі зручним, інтуїтивно зрозумілим призначеним для користувача інтерфейсом, після чого ми разом порівняємо потреби вашого бізнесу з можливостями ERP-системи. Якщо ми прийдемо до висновку, що перехід на Odoo буде вигідним для вас з економічної і тактичної точки зору, ніщо не перешкодить співпраці! Ми запропонуємо вам пораду особисто і зберемо команду експертів для реалізації ваших ідей, а також забезпечимо безперебійний процес. З Evergreen перехід на Odoo відбувається швидко, легко й ефективно.

Хочете дізнатися більше? Звертайтеся до нас - наші фахівці проконсультують вас із будь-якого питання.

05.07.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.