EY спільно з Evergreen представляють автоматизацію нового покоління RPA 8 EY спільно з Evergreen представляють автоматизацію нового покоління RPA 9 EY спільно з Evergreen представляють автоматизацію нового покоління RPA 10

EY в Україні впроваджує автоматизацію нового покоління RPA, використовуючи рішення Evergreen

#Розпізнавання образів #BPA, RPA, CRM

RPA або Robotic Process Automatisation - автоматизації бізнес-процесів за допомогою програмних роботів і штучного інтелекту. Завдяки RPA рутинні бізнес-процеси можна здійснювати в 2, 5, 10 разів швидше.

EY є міжнародним лідером з аудиту, оподаткування, супроводу угод і консультування. Консультанти EY разом з українською продуктовою компанією в сфері IT Evergreen представлять рішення на базі RPA-технології нового покоління на ринку України.

Наше завдання - спільно з EY допомогти українським компаніям максимально ефективно використовувати їх можливості для досягнення найкращого результату. У цьому допомагають технології автоматизації бізнес-процесів, а також великий галузевий досвід і компетенція професіоналів EY.

Як працюють системи автоматизації бізнес-процесів

Головне завдання автоматизації - зробити так, щоб програмні роботи виконували рутинні завдання замість людини. Наприклад, заповнювали поля анкет, договорів, страховок і будь-яких документів на підставі особистих документів клієнта. А також допомагали в питаннях перевірки повноти пакету документів, необхідних для оформлення договору.

Як приклад такої автоматизації наведемо систему розпізнавання паспортів, id-карток та ідентифікаційних номерів, розроблену командою Evergreen.

Як працює система розпізнавання документів від Evergreen:

    • Система визначає тип документа, з яким має справу
    • Знаходить фото і інші важливі для оформлення договору поля
    • Вилучає дані з полів наданого документа і вносить дані в необхідні комірки ваших фірмових бланків.

У підсумку замість 10 хвилин, необхідних на заповнення полів вручну і їх подальшу вичитку на предмет помилок, на кожен документ витрачається лише кілька секунд. Навіть якщо форма велика, даних потрібно багато і вручну процес займає більше часу, автоматичне заповнення відбувається максимум за 1 хвилину.

Все це відбувається практично без участі співробітників. При укладанні договору на спеціально налаштовану інтеграцію, в вашому офісі їх функція може звестися до натискання кнопки «розпізнати документ», перевірці вірності розпізнавання, при необхідності - виправлення однієї-двох літер, а потім роздруківці готового бланка на підпис клієнту. Головне, весь цей процес можливий взагалі без участі співробітників: клієнт зможе оформити договір онлайн - зі свого ПК або смартфона.

За допомогою DLC-фільтрації можна заборонити пересилку особистих даних в хмарне сховище або просто по мережі, і клієнтам не доведеться хвилюватися про безпеку даних. Використовуючи напрацювання на базі ІІ, можна організувати антіфрод-контроль, щоб шахраї не змогли скористатися даними паспортів ваших клієнтів.

Як зрозуміти, чи потрібні вам RPA-технології

RPA-технології будуть вам корисні, якщо:

    • Вашій компанії щодня доводиться обробляти великі масиви особистої інформації про кожного клієнта, а співробітникам - вносити їх дані вручну.

Така робота займає досить багато часу. У ній також присутня можливість звичайної помилки співробітника, наприклад, від втоми або неуважності. Одна така помилка спричиняє інші (при заповненні наступного документа з даними цього ж клієнта), а їх виправлення вимагає часу.

    • Ви досягли «скляної стелі» і потребуєте масштабування, досягти якого хотілося б без значних фінансових вливань і без розширення штату.

Консультанти EY мають значну галузеву експертизу і великий практичний досвід у впровадженні RPA в компаніях різних напрямків в Україні та багатьох інших країнах. А ми в Evergreen створюємо сучасні технологічні RPA-рішення з впровадженням штучного інтелекту та комп'ютерного зору (AI + Computer Vision), які зручно впроваджувати в RPA-ланцюжок. Ми об'єднали зусилля для підвищення культури автоматизації бізнес-процесів в Україні.

Хочете швидко і ефективно масштабувати бізнес? Звертайтеся до нас за RPA-рішеннями для вашої компанії.

25.02.2019
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.