NetHunt - Gmail інтегрована CRM система 8 NetHunt - Gmail інтегрована CRM система 9 NetHunt - Gmail інтегрована CRM система 10

NetHunt CRM: потужна CRM система в Gmail

#BPA, RPA, CRM

Керуйте продажами, спілкуйтеся з клієнтами, аналізуйте інформацію, ставте завдання прямо зі свого Gmail — ось візитна картка CRM-системи NetHunt.

Сьогодні як ніколи потрібні швидкі, зрозумілі з першого кліку, ефективні і водночас недорогі рішення. NetHunt володіє всіма цими якостями, що надає їй перевагу перед іншими CRM. Вам не потрібно розбиратися зі складними налаштуваннями інтеграції чи звикати до цілком нового інтерфейсу програми — працюйте з комфортом, не виходячи з пошти Gmail.

Система NetHunt об’єднує функції CRM із можливостями пошти Gmail та інших додатків G Suite (Google Контакти, Google Календар, Google Диск, Google Hangouts, Team Drives). Уся потрібна інформація про клієнтів, угоди та завдання завжди під рукою й доступна в будь-який момент із вашої Gmail-пошти, веб або мобільної версії Nethunt CRM. Без перемикання між вкладками та додатками. Тому завдяки Nethunt CRM ви можете недорого і просто автоматизувати рутинні процеси, присвятивши час та увагу найважливішому.

NetHunt — ідеальна CRM-система для малого бізнесу, ІТ-стартапів та інших компаній, що не мають досвіду роботи з CRM. Хто знає, можливо, спробувавши NetHunt, ви зрозумієте, що саме ця CRM-система розроблена саме для вас. Хочете спробувати? Переходьте на безкоштовну версію. Досі не впевнені? Детальніше про переваги NetHunt CRM читайте нижче.

Основні можливості NetHunt CRM

Nethunt CRM легко та швидко впроваджується в роботу компанії різного розміру. Інтерфейс системи дуже доступний і зручний, будь-який користувач із легкістю може розібратися з усім функціоналом, який включає:

  • Зручне управління базою даних клієнтів;
  • Гнучке налаштування структури під індивідуальні бізнес-процеси;
  • Створення лідів із листів Gmail и LinkedIn в один клік;
  • Налаштування персоналізованих і масових email-розсилок;
  • Автоматизацію бізнес-процесів;
  • Візуалізацію кожного етапу взаємодії з клієнтом;
  • Контроль продажів на всіх етапах: від ліда до укладання угоди;
  • Нагадування про важливі дзвінки, зустрічі й події;
  • Відстежування показників розсилок, продажів і ефективності кожного співробітника;
  • Призначення й контроль за виконанням завдань;
  • Звіти по роботі відділів продажів, маркетингу, підтримки тощо.
  • Інструменти для спільної роботи між відділами.

Завдяки повній інтеграції з Google, NetHunt можна сприймати як розширення до Gmail. Переглядайте профайл клієнта або угоди зі звичного інтерфейсу пошти, створюйте записи в CRM всього в один клік. Зацікавило? Спробуйте безкоштовну версію саме зараз!

Інтеграція Gmail і Nethunt CRM

NetHunt надає швидкий доступ до актуальної інформації про клієнта й угоди у вашому Gmail. Додавайте деталі, призначайте менеджера, відслідковуйте історію повідомлень, встановлюйте дату дзвінка або зустрічі, завантажуйте файли, не виходячи з Gmail.

Інтеграція Google-календаря з Nethunt CRM

 

 Підвищення рівня продажів із NetHunt CRM

NetHunt CRM дозволяє легко розподіляти завдання за пріоритетом і відстежувати угоди на будь-якому етапі воронки продажів. Дізнайтеся, скільки лідів опрацьовано і скільки потрібно прийняти в роботу, в один клік.

Воронка продажів

Історія взаємодії з клієнтами

Простий і швидкий доступ до даних про клієнта прямо з Gmail дає змогу тримати важливу інформацію на будь-якому пристрої завжди під рукою. Призначайте відповідального менеджера, керуйте завданнями, завантажуйте різні документи, фотографії, призначайте дату й час телефонного дзвінка або зустрічі — і все в одній системі. Вся історія комунікацій автоматично прив’язується до картки клієнта.

Профайл клієнта

Рекламні кампанії і масові електронні розсилки

Система дозвляє безкоштовно робити розсилки на велику кількість складених за потрібними вам параметрами адрес. Спеціальною можливістю є статистика відкриття листів і переходів за посиланням. Персоналізуйте поштові шаблони й аналізуйте ефективність проведених рекламних кампаній швидко та ефективно.

Поштові розсилки в NetHunt

CRM-система для командної роботи

NetHunt CRM ідеально підходить для командної роботи. Всього за декілька секунд можна додати нових користувачів у систему і призначити їм відповідні ролі. Керуйте правами доступу до важливої інформації і відстежуйте успішність за завданнями.

Ролі користувачів

Налаштування доступу користувачів

Налаштовуйте інтерфейс HetHunt під свої потреби. Зберігайте фільтри і види відображення найзручнішим чином. Можна вносити зміни в аналітику, воронку, продажі, покупки, поля і структуру самої CRM-системи.

Налаштування полів і папок

Фільтр полів

За збереження вашої конфіденційної інформації можете не хвилюватись: NetHunt є офіційним партнером Google.

Звіти в Nethunt CRM

З NetHunt легко створювати звіти, до того ж існує декілька варіантів на будь-який смак:

  • У розділі «Звіти»;
  • У Data Studio;
  • У Google Spreadsheets;
  • У папках за допомогою фільтрів і налаштувань.

Звіти

 

Інтеграція з LinkedIn

Інтеграція з LinkedIn — спеціальна можливість NetHunt CRM. Що це дає?

  • Вносьте нових клієнтів з LinkedIn в NetHunt CRM одним кліком і автоматично додавайте у свій профіль детальну інформацію, доступну вам як користувачу: зображення, ім’я, прізвище, компанія, назва, адреса електронної пошти, номер телефону, Skype, Twitter, дата народження, посилання на профіль LinkedIn тощо.

  • Додавайте не лише нові контакти в CRM, але й нові організації разом із їхніми даними: назва, опис, логотип, вебсайт, номер телефону, адреса, дата заснування, галузь, розмір компанії, посилання на профіль в LinkedIn.

  • Відстежуйте, які профілі й компанії LinkedIn вже є у вашій CRM, а які — нові.

 

Інтеграція з Linkedin

Порівняння з іншими системами

Для наочності переваг NetHunt наведемо порівняння з деякими популярними CRM-системами:

Порівняння crm

Тарифні плани NetHunt

CRM система NetHunt — універсальне рішення й підходить як для великих компаній із великою кількістю співробітників, так і для невеликих фірм або стартапів. Тарифна сітка гнучко налаштована під різні потреби: Professional, Professional Plus, Enterprise Professional. Для тестування всіх можливостей NetHunt CRM передбачена безкоштовна 14-денна пробна версія, яку можна спробувати просто зараз. Оцініть переваги NetHunt на власному досвіді.

Залишилися питання? Ми з радістю на них відповімо.

18.05.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.