Унікальний онлайн-сервіс пошуку і повернення втрачених речей 8 Унікальний онлайн-сервіс пошуку і повернення втрачених речей 9 Унікальний онлайн-сервіс пошуку і повернення втрачених речей 10

Український сервіс знахідок Poisk.ua не має аналогів в світі

#Кейси

У червні в Україні стартував новий сервіс з унікальним концептом по поверненню знайдених або втрачених речей. Онлайн-бюро знахідок Poisk.ua дозволяє за пару хвилин знайти загублену річ або опублікувати оголошення про знахідку.

У чому особливість?

Основа швидкодії і зручності сервісу - відмова від будь-якого виду реєстрації. Засновник порталу вважає:

"Ми не новинний портал і виходимо з одноразового користування послугами нашого сервісу. Відсутність примусової реєстрації користувачів дозволяє розмістити оголошення про знахідку або втрату за 1-2 хвилини".

При цьому концепт безпеки розміщення оголошень практично виключає можливість шахрайства.

Простота ідеї

Ідея онлайн-бюро знахідок, по суті, не нова. Однак розробники Poisk.ua ґрунтуються на одній простій ідеї - для повернення знахідок потрібна взаємовигода сторін. Кожен хто знайшов та повернув чужу річ може розраховувати на вдячність відповідно до актуального законодавства України (згідно ст. 339 Цивільного кодексу України).

Онлайн-бюро знахідок Poisk.ua

Джерело: poisk.ua

Немає аналогів у світі?

Дійсно, крім класичної дошки знахідок і дошки втрат було розроблено унікальні послуги, які не мають аналогів у світовій практиці в сфері бюро знахідок:

- підтвердження і повідомлення за вибором клієнта: на пошту, телефон або месенджери;

- послуга автоматичного пошуку;

- концепт безпеки від шахраїв;

- оптимізовані інструменти/критерії для пошуку речей.

Хто засновники?

Проект створений спільною групою юристів, програмістів і дизайнерів при професійній підтримці фахівцями IT-Компанії Evergreen (Київ).

Організація заснована на базі запатентованої торгової марки України і має суто соціальний характер для допомоги громадянам України. Для максимальної зручності сервісу будь-який вид реклами на порталі був виключений.

23.06.2021
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.