Evergreen — одна з найкращих ІТ-компаній України в рейтингу Clutch 8 Evergreen — одна з найкращих ІТ-компаній України в рейтингу Clutch 9 Evergreen — одна з найкращих ІТ-компаній України в рейтингу Clutch 10

Evergreen в ТОП 25 IT-компаній України за версією Clutch

Гарні новини бувають навіть в 2020: цими днями з нашим генеральним директором зв'язався один із аналітиків Clutch і повідомив, що компанія Evergreen отримала нагороду як один з кращих ІТ-розробників цього року. 

clutch-award

"Ми пишаємося тим, що представляємо Україну в каталозі найкращих ІТ-компаній. Ми ще більше пишаємось визнанням нас як регіонального лідера, і будемо продовжувати створювати WOW-результат для наших клієнтів!” — Сергій Кравцов, CEO 

Платформа Clutch — золотий стандарт рейтингів і оглядів для B2B-компаній, тому отримати місце серед кращих ІТ-розробників України 2020 року за версією Clutch для нас — велика честь. Майже два роки тому компанія Evergreen увійшла до 500 топових B2B-провайдерів Польщі та Україниі ми надзвичайно раді, що курс подальшого розвитку компанії був обраний правильно і виявився настільки успішним.

Ще ми дуже пишаємося нашим дійсно "зірковим" рейтингом на Clutch і вдячні всім клієнтам Evergreen за таку високу оцінку, за 5-зіркові позитивні відгуки. Адже кожен задоволений клієнт — це підтвердження незмінної якості роботи і зусиль всієї нашої команди.

Компанія Evergreen має багаторічний досвід розробки ІТ-рішень для стартапів, малих і середніх підприємств і корпорацій в різних сферах бізнесу. Ми також співпрацюємо з державними структурами, міжнародними донорами, фондами, грантовими організаціями і реалізуємо проекти з грантових фінансуванням.

Для клієнтів Evergreen — не просто підрядник по розробці, але й технічний консультант і залучений діловий партнер. Ми прихильники підходу до проєкту з точки зору бізнесу (розрахунок ROI до старту, консультації по вибору найбільш ефективного технічного рішення) і завжди діємо в інтересах замовника. Фахівці Evergreen детально вивчають бізнес-процеси клієнтів, а можливості для подальшого зростання і розвитку закладаються вже на старті.

Ми щиро раді, що за оцінкою Clutch наша команда потрапила в топ 25 ІТ-компаній України. Якщо ж ви хочете стати клієнтом Evergreen вже сьогодні — зв'яжіться з нами і переконайтеся, чому нам довіряють інші. Давайте розвивати цікаві інноваційні проєкти разом!

05.08.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.