UiPath - інструмент для автоматизації бізнес-процесів (RPA) 8 UiPath - інструмент для автоматизації бізнес-процесів (RPA) 9 UiPath - інструмент для автоматизації бізнес-процесів (RPA) 10

Автоматизація бізнесу з інструментом UiPath

#BPA, RPA, CRM

UiPath – один із універсальних інструментів роботизації бізнес-процесів (Robotic Process Automation). Він забезпечує автоматизацію практично всіх робочих процесів і додатків, які в них задіяні. Управління здійснюється через інтерфейс, інтуїтивно зрозумілий користувачеві будь-якого рівня. Також у UI Path є безліч навчальних матеріалів і безкоштовна версія, якою можуть користуватися навіть невеликі компанії.

таблица обучающих материалов UIPath

Система UiPath навчається на записах рутинних щоденних дій користувачів і здатна самостійно:

  • натискати кнопки в системі;
  • перемикатися між вкладками;
  • заповнювати форми;
  • заходити в додатки і виходити з них;
  • працювати з листами в електронній пошті (отримувати, відкривати, відправляти і розпізнавати суть написаного за допомогою OCR);
  • вносити зміни в документи типу Word. Exel, брати звідти данніе для звітності;
  • приймати дані в різних типах файлів (форми, зображення, PDF);
  • приймати рішення з логічною послідовністю "якщо ... то" і багато іншого.

Наприклад, якщо в систему надійшло нове замовлення, UiPath здатен перенести дані користувача в потрібні комірки, за необхідності додати знижку (знижка лояльності, на уцінений товар, на оптове замовлення і т.д.) і натисканням потрібної кнопки відправити товар на відвантаження.

При цьому є два варіанти роботи системи: автоматичний запуск і відключення за розкладом (бек-офіс) або ручний запуск на робочому столі за допомогою певної комбінації клавіш (фронт-офіс). Другий варіант зручний у випадку нестандартних годин роботи, зміщених вихідних/робочих днів і т.д.

Робот UiPath виконує свою роботу, а людині залишається тільки задати йому параметри роботи, розклад, паролі та контролювати результат. Всі дії, зроблені роботом, зберігаються в логах.

Інструмент легко взаємодіє і з розробленими 10+ років тому рішеннями, і з абсолютно новими системами. При впровадженні нового бізнес-процесу або переході на нову систему, UiPath швидко навчається новим сценарієм роботи.

Потрібна роботизація бізнес-процесів, але не впевнені з чого почати? Звертайтеся! Підберемо RPA-інструменти, що підходять саме вашому бізнесу, впровадимо їх у ваші робочі системи, налаштуємо і навчимо ваших співробітників взаємодії з роботизованими помічниками.

09.10.2019
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.