Інфографіка: Факти про Штучний Інтелект | блог Evergreen 8 Інфографіка: Факти про Штучний Інтелект | блог Evergreen 9 Інфографіка: Факти про Штучний Інтелект | блог Evergreen 10

Інфографіка: Факти про Штучний Інтелект

#Машинне навчання #Інфографіка

Технології, що були сюжетами фантастичних фільмів ще 50 років тому, сьогодні стали побутовою реальністю. Алгоритми штучного інтелекту знаходяться навколо нас: в смартфонах, пошукових системах, окулярах доповненої реальності, чат ботах на сайтах, тощо. 

Технології Штучного Інтелекту допомагають автоматизувати процеси, розпізнавати образи й текст, вирішувати не лише побутові, а й бізнес завдання. В кейсах Evergreen є багато прикладів впровадження алгоритмів штучного ітнтелекту в бізнес. Наприклад, мікрокредитна організація убезпечила себе від шахраїв за допомогою системи розпізнавання обличчя, цей чат бот допомагає оформляти страхування, а ще один став віртуальним консьєржем в готелі, який вирішить практично будь-яке питання гостя без залучення менеджера.

Ми зібрали вражаючі факти про штучному Інтелекті в інфографіку.

інфографіка факти про штучний інтелект

Хочете дізнатися більше про можливості ІІ для вашого бізнесу? Зв'яжіться з нами і наша команда проконсультує вас з усіх питань.

29.01.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.