Онлайн аукціон уживаних авто: як це працює? 8 Онлайн аукціон уживаних авто: як це працює? 9 Онлайн аукціон уживаних авто: як це працює? 10

Рішення розробки інтернет аукціону з продажу авто з пробігом

#Галузеві рішення

Інтернет аукціон із продажу авто допоможе прискорити процес продажу автомобілів для власників і спростити процес покупки для дилерів. Продаж за допомогою онлайн аукціону безпечніше і вигідніше, ніж на простих сайтах оголошень, як для дилерів, так і для продавців уживаних авто.

Чим цікава розробка інтернет аукціону підтриманих авто 

Наявна стандартна схема викупу уживаних авто незручна тим, що продавцеві та дилеру доводиться виконувати багато рутинної роботи. Нове онлайн-рішення повинно привернути приватних осіб, яким потрібно продати своє вживане авто, просунути окрему послугу "оцінка вартості підтриманих авто", зібрати надійних дилерів і досягти певного рівня довіри з ними, також підвищити приплив дилерів на майданчик для збільшення продажів власних авто.

Особистий кабінет для дилера дозволяє відстежувати ставки, історію, фінанси, а також комунікувати онлайн.

Особистий кабінет клієнта дозволяє отримати кращі ціни, а також вести всю комунікацію онлайн.

Процес продажу підтриманих авто на аукціоні

Процес продажу вживаних авто на аукціоні

1) Власнику автомобіля з пробігом, який бажає продати своє авто, необхідно заповнити форму на новому сайті, а саме: короткі дані про транспортний засіб, дата зустрічі з оцінювачем, період продажу автомобіля.

2) Власник авто приїжджає в автосалон, де менеджер робить загальний огляд тех. стану авто, фотографує транспортний засіб із багатьох ракурсів і, у разі наявності, пошкодження. Після цього авто виставляється на аукціон.

3) Дилери роблять ставки на авто.  Тривалість аукціону залежить від того, наскільки швидко власник хоче продати автомобіль.

4) Після закриття торгів менеджер повідомляє власнику авто найкращу ціну (ставку) за його виставлений автомобіль.

5) Власник авто повинен прийняти рішення - чи згоден він продати своє авто за запропоновану ціну. Далі можливі два варіанти розвитку подій:

  • Ціна підходить. Менеджер оформляє договір купівлі/продажу між приватною особою та дилером (який виграв торги за дане авто на аукціоні). Дилер і власник авто повинні приїхати в офіс для оформлення угоди.

  • Ціна не підходить. Компанія з проведення аукціонів може викупити це авто, запропонувавши власнику вищу ціну за автомобіль. За згодою власника, угода укладається між компанією та приватною особою на місці.

Технічне рішення розробки онлайн аукціону вживаних автомобілів

Ми пропонуємо на вибір два рішення:

  • Повноцінна розробка одразу. Передбачає реалізацію всього функціоналу, необхідного в найближчій перспективі
  • Скорочений варіант, із наступними доопрацюваннями. Дозволяє напочатку заощадити приблизно чверть вартості на частковій розробці без особистого кабінету та деяких функцій. У процесі розвитку бізнесу можна буде доопрацювати потрібні функції.

Ми пропонуємо реалізувати рішення на базі PHP фреймворку Laravel або Python фреймворка Flask. Вони популярні серед розробників, характеризуються швидкодією, хорошою підтримкою та регулярними оновленнями. Фреймворк дає можливість масштабувати та допрацьовувати проект, не переробляючи ядро. Також, завдяки розробці на фреймворку, у нас буде майже готовий API, за допомогою якого можна створити мобільний додаток.

08.07.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати

Вам сподобалось наше рішення?

Розкажіть нам, який проект ви хотіли б створювати або розвивати. Почувайтеся вільно - ми раді проконсультувати з будь-якого професійного питання і зробимо це абсолютно безкоштовно, просто зателефонуйте нам або заповніть форму.

Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.