Компанія Компанія Компанія

Компанія "Ваш пульт" запускає першого в Україні бота з продажу пультів

#e-Commerce #Чатботи #Кейси

Ви вже напевно знаєте, що в Телеграмі можна багато чого купити? Тепер можна купити ще й пульт для телевізора, кондиціонера — та хоч би й для гаражних воріт. Зустрічайте новий бот https://t.me/pulti_bot від нашого улюбленого клієнта Pulti.ua (звісно ж, нашої розробки). А якщо ви не знаєте, який саме пульт вам потрібен, просто відправте боту фото старого пульта чи техніки, і для вас підберуть пропозиції.

Купити пульт тепер дуже просто: компанія "Ваш Пульт" запускає бот з продажу в Телеграм

Оптово-роздрібний інтернет магазин пультів "Ваш Пульт "запустив першого чатбота з продажу пультів @pulti_bot. Через цей чатбот можна купити будь-який пульт за декілька хвилин, просто з месенджера Telegram.

Розроблено чатбот командою Evergreen за допомогою продукту Kwizbot. Kwizbot — надійний гнучкий конструктор чатботів для Viber, Telegram, Facebook Messenger, в якому можна швидко створювати ботів для різних видів бізнесу, і з легкістю керувати ними.

Чатбот для інтернет-магазину допомагає підібрати пульт за моделлю техніки або пульта, оформлює замовлення та приймає оплату. Запуск бота "Пультів" дає можливість користувачам бути ще мобільнішими, позбавляє зайвих операцій і скорочує час на пошук і покупку пульта. Найпростіший сценарій — ввести модель техніки і отримати відповідний пульт, або просто відправити боту фото пульта. Замовлення пульта через месенджер займає всього декілька хвилин, а бот доступний 24/7. Збережіть його у себе в контактах — і він буде завжди під рукою у потрібну мить.

Найпопулярніші причини поломки пульта і, навпаки, найнеординарніші казуси з пультами

"Ваш пульт" зібрали статистику найпоширеніших поломок пульта, і виявилося, що найчастіше на пульт наступають або зношуються заводські деталі.

топ 5 причин поламки пульта

А лідерами серед причин неординарних поломок стали тварини і діти — ну дуже люблять вони поласувати пультом.

найбільш неординарні причини поламки пульта

А ви часто губите пульт? Напишіть нам, що траплялося з вашим пультом, і чи хочете, щоб пульт ніколи не губився? Також залюбки розповімо вам про усі переваги розробки чатботів для Телеграм.

Про участників проєкту

"Ваш Пульт" — великий інтернет-магазин, що спеціалізується на пультах, №1 оптовий постачальник пультів в Україні. Зарекомендував себе як надійний партнер, відкритий для інновацій, що піклується про своїх клієнтів.

Розробник бота — наша команда. Ми спеціалізуємося на IT-проєктах, SaaS-сервісах та інноваційних платформах з використанням штучного інтелекту, машинного навчання, проєктах інтернету речей (IoT). Наші рішення завжди працюють для бізнесу і приносять вагомі результати замовникам.

Шукаєте нові канали для збільшення продажів та хочете покращити комунікацію з клієнтами? Звертайтеся — допоможемо вам створити бот для продажів у Телеграмі та інших популярних месенджерах. Просто зателефонуйте нам або заповніть форму на сайті.

30.06.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.