Сайт Фінансового моніторингу України - найкращий серед центральних органів виконавчої влади 8 Сайт Фінансового моніторингу України - найкращий серед центральних органів виконавчої влади 9 Сайт Фінансового моніторингу України - найкращий серед центральних органів виконавчої влади 10

Офіційний сайт Державної служби фінансового моніторингу України визнали найкращим серед центральних органів виконавчої влади

#Кейси

Хочемо поділитися відмінною новиною: офіційний вебсайт Державної служби фінансового моніторингу України (https://fiu.gov.ua/), розроблений командою Evergreen у рамках Європейської Антикорупційної Ініціативи (EUACI), визнаний кращим серед центральних органів виконавчої влади.

Таке рішення було прийнято за підсумками моніторингу інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів державних структур, проведеного Держкомтелерадіо у першому півріччі 2020 року.

Сайт державної служби фінансового моніторингу України

Держкомтелерадіо проводить моніторинг інформаційного наповнення офіційних сайтів органів виконавчої влади двічі на рік (квітень - червень і жовтень - грудень). Рівень інформаційного наповнення кожного вебсайту оцінюється за такими показниками: наявність інформації, якість інформаційного наповнення (у тому числі повнота, актуальність, навігаційна доступність, наявність функції пошуку і доступність інформації для сприйняття людьми з порушеннями слуху і зору), інформаційна прозорість та її динаміка.

Для компанії Evergreen ця новина - додаткове визнання професіоналізму нашої команди, свідоцтво активної співпраці та згуртованості учасників проекту при постійному сприянні з боку партнерів в EUACI і ГСФМУ.

Відзначимо також, що проект створення сайту для ГСФМУ займає особливе місце в портфелі наших кейсів із точки зору посилених вимог з безпеки.

Радує, що візуальна складова сайту та юзабіліті також відзначені при оцінці, оскільки UX/UI розробка велася відразу у двох напрямках: стандартна версія і розширена версія для відвідувачів із порушеннями зору.

Доступність і прозорість інформації для всіх категорій користувачів - необхідна складова співпраці державних структур і громадськості, а також наступний крок на шляху до реформування даної сфери і створення позитивного іміджу нашої країни на світовому рівні.

Офіційне джерело

14.07.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.