Evergreen представив новий підхід до створення IoT-речей на конференції «Розвиток кластерів IoT – обміни Україна-Польща» 8 Evergreen представив новий підхід до створення IoT-речей на конференції «Розвиток кластерів IoT – обміни Україна-Польща» 9 Evergreen представив новий підхід до створення IoT-речей на конференції «Розвиток кластерів IoT – обміни Україна-Польща» 10

Evergreen представив новий підхід до створення IoT-речей

З січня по 30 серпня 2018 року АППА (Асоціація підприємств промислової автоматизації України) разом із Люблінським науково-технічним парком і кластером «IoT Польща» проводили проект ЕАР Plus, присвячений інтернету речей і кластеризації в Україні. Його метою стало об'єднання експертів із різних країн заради спільної мети.

В процесі доповідей експертів прозвучали такі висновки:

    • В Україні поки немає професійних підходів до кластеризації і поки що немає жодного сертифікованого за стандартами ЄС кластера (для порівняння: в Литві зареєстровано 70 кластерів, 30 з них працюють, але тільки 13 сертифіковані);
    • Роль держави в створенні кластерів вирішальна: вона повинна фінансувати, запускати та координувати розвиток кластерів
    • Кластеризація в Україні відбувається вкрай повільно. Більш того, тільки кластери в сфері IT користуються певною довірою серед іноземних і місцевих партнерів.

У секції IoT (Internet of Things) зібралося безліч представників промислових систем управління і окремих комплектуючих. Присутність сектора B2C забезпечували ІоТ Hub, Hub 4.0, iHub, Kyiv IT-cluster, IoT Ukraine, презентуючи зі сцени власні інноваційні продукти. CEO Evergreen Сергій Кравцов у своєму виступі продемонстрував універсальні ідеї IoT для будь-яких побутових приладів на базі Corezoid.

Технологічні можливості Corezoid були використані в різних кейсах. Наш досвід довів, що за допомогою IoT "розумним" можна зробити що завгодно: офіс, квартиру, будинок, дачу. І для цього не потрібно дороге і складне обладнання – бажаного результату можна досягти, використовуючи прилади, які можна придбати в найближчому магазині електроніки.

Хочете дізнатися на що здатний інтернет речей та як застосувати його в вашому житті і бізнесі з мінімумом витрат, але максимальною ефективністю – читайте нашу статтю: «The Internet of Things». Хочете створити продукт, який вирішує ваші завдання – звертайтеся в Evergreen.

03.09.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.