Розробка і впровадження медичних інформаційних систем 8 Розробка і впровадження медичних інформаційних систем 9 Розробка і впровадження медичних інформаційних систем 10

Програмне забезпечення для медичних установ

#Галузеві рішення

Медична інформаційна система - система обміну інформацією всередині медичного закладу, що дозволяє вносити, накопичувати й обробляти дані про пацієнтів та їхній стан, процеси лікування, прийняті рішення, фінансово-адміністративну інформацію самої медустанови, а також обмінюватися даними з іншими постачальниками даних, такими як лабораторії.

Evergreen має досвід роботи з хмарними і вебовими (доступними через інтернет) медичними та фармацевтичними інформаційними системами, ми будемо раді запропонувати вам послуги з розробки та підтримки таких систем.

Розробка медичної інформаційної системи (МІС)

У МІС - медичну інформаційну систему - традиційно входять наступні модулі: "карта пацієнта", "управління розкладом і ресурсами", "оплати", "результати досліджень" тощо. При цьому таких систем вже розроблено досить багато.

Evergreen спеціалізується саме на розробці (майбутньому розвитку і підтримці) і не впроваджує готові системи. Наша спеціалізація - вузьконаправлене або нішеве ПЗ і розробка функцій, котрі неможливо (або нерентабельно, або недоцільно) допрацьовувати в наявних на ринку медичних інформаційних системах. Ми будемо хорошим партнером для компаній, які хочуть розробити свою МІС і вивести її на ринок, а також для стартапів медичного і фармацевтичного спрямування.

Ми пропонуємо повний комплекс процесів із проєктування, прототипування, розробки, впровадження та подальшого супроводження медичних систем, patient data management-систем та інших healthcare-проєктів.

Контакт Evergreen

Впровадження медичних інформаційних систем власної розробки

Наш продуктовий цикл розробки передбачає особливу увагу до процесу впровадження. На етапі впровадження, після того як основне ПЗ вже розроблено відповідно до затверджених специфікацій, традиційно виникає велика кількість побажань від кінцевих користувачів. Особливо, якщо це ПЗ впроваджується в декілька клінік або інших медустанов одночасно.

Все разом дозволяє вам знати, що процес впровадження під контролем, і розумно розподіляти бюджет на розвиток системи. 

Тому на етапі впровадження ми пропонуємо комплекс послуг, що допоможе зробити його максимально ефективним:

  1. Окрема команда впровадження медичного продукту.
  2. Підтримка користувачів (лікарів, лаборантів, офісу тощо) в онлайн-режимі.
  3. Менеджмент змін (приоритезация, управління роадмапом розробки тощо).
  4. Оперативна імплементація узгоджених із вами змін до ПЗ.

Все разом дозволяє вам знати, що процес впровадження під контролем і розумно витрачати бюджети на впровадження.

Розробка медичного програмного забезпечення

Важливий етап розробки МІС - визначення вимог для системи. Залежно від установи, чи це стоматологічна клініка, чи санаторій, існують різні потреби у функціональності системи, що впроваджується, наборі модулів. Про можливості типових МІС, а також про формати поставки ПЗ можна прочитати тут.

З урахуванням необхідного функціоналу, термінів і бюджету ми пропонуємо оптимальне рішення. Але при цьому завжди дотримуємося власної низки вимог при розробці медичного програмного забезпечення.

Вимоги:

  1. Гнучка архітектура, яку можна масштабувати. Ми надаємо перевагу використанню хмарних рішень або рішень на private-серверах. Рішення перевірені на великих проєктах, де зберігаються дані мільйонів пацієнтів.
  2. Захист персональних даних і безпека, що включає в себе документованість системи, моніторинг вразливостей елементів архітектури і т.п.
  3. Омніканальні інтерфейси. Для кожного користувача медичної системи: пацієнт, лікар, лаборант, офісний працівник, кур'єр - повинен бути свій зручний клієнт - додаток, веб-кабінет, програма для робочого столу тощо.
  4. Гнучкість у доопрацюваннях. Система автоматизації медичної установи повинна розвиватися разом зі зростанням бізнесу та розвитком всього ринку.
  5. Можливість інтеграцій: відкриті високозахищені API, можливості для інтеграції сторонніх модулів та ін.

Вартість розробки МІС

Вартість розробки визначається відповідно до цілей, функціоналу, сформованих технічних вимог і термінів. Вам потрібне унікальне рішення чи вистачить стандартних функцій? Маєте готові побажання чи потрібна консультація? Хочете розробку на хмарі чи стаціонарну? В будь-якому разі, ваш проєкт унікальний і вимагає індивідуального підходу. Тому ми завжди починаємо співпрацю з особистої зустрічі з замовником. Адже для нас важливо зрозуміти ідею, визначити її користь для вашого бізнесу та оцінити ризики. Ми хочемо, щоб у результаті ваш проєкт працював!

Залишились запитання? Звертайтеся до нас! Ми допоможемо розібратися, яка система потрібна саме вам!

11.02.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.