Source LMS - система дистанційного навчання 8 Source LMS - система дистанційного навчання 9 Source LMS - система дистанційного навчання 10

Безпрецедентна кількість дітей, молоді та дорослих не можуть відвідувати навчальні заняття через карантин і політику, спрямовану на стримування пандемії COVID-19. Першочергове завдання педагогів - забезпечити безперервність процесу навчання і захистити учнів та вчителів від проблем із порушенням освіти в зв'язку з ситуацією, що склалася. За даними ЮНЕСКО, станом на 16 березня 2020 року 56 країн уже перевели свої школи та університети на дистанційний режим.

Системи дистанційного навчання (LMS – Learning Management Systems) дозволяють управляти навчальними процесами дистанційно: проводити віддалені заняття, використовувати інтерактивні засоби навчання, приміром, «віртуальні дошки», демонстрації екрана, записувати лекції та відеоматеріали, створювати групові чати, вести окремі курси, поєднувати різні методи та форми навчання тощо. Якщо вам потрібна саме така система, і ви прагнете запустити процес дистанційного навчання в якомога коротші терміни – звертайтесь до нас, ми пропонуємо вам уже готове рішення  – систему дистанційного навчання власної розробки.

Ви зможете управляти ролями учнів та вчителів, бачити структуру навчальних груп, переносити навчальні матеріали в онлайн-середовище, і це рішення не буде тимчасовим. Адже епідемія рано чи пізно закінчиться, а ті переваги і можливості, які дає дистанційне навчання, залишаться.

Основні можливості Source LMS

Ми створили систему, що дозволяє не просто проводити дистанційні заняття, але й віддалено керувати всім процесом навчання, використовуючи єдиний зручний і продуманий інтерфейс.

Чат

Головна цінність цього модуля  – можливість об’єднати вчителів та учнів, надавши їм максимальний простір для спілкування та обміну інформацією. Використовуючи групові чати, можна створювати групи для окремих класів, лекцій або предметів, обмінюватися файлами, як у звичному месенджері. Окрім цього, ви зможете керувати групами (перенесення учнів, відслідковувати статуси повідомлень тощо) практично без зусиль завдяки гнучким налаштуванням.

Модуль "Чат"

Whiteboard – «віртуальна дошка»

Вбудована дошка - родзинка системи: можна створювати «дошку» з будь-якого чату, ваші вчителі та учні можуть малювати на ній, писати формули, обговорювати все, що відбувається, голосом чи за допомогою відео. Вчителі можуть демонструвати свій екран і отримувати зворотний зв’язок від учнів у реальному часі чи іншому зручному форматі.

Власна адмін-панель 

Панель адміністратора дозволяє керувати ролями учнів і вчителів, створювати навчальні групи, управляти батьківськими кабінетами і платежами, здійснювати адміністрування на рівні цілої школи.

Адмін-панель

Курси

Потужний модуль, що дозволяє зібрати в єдиному зручному середовищі всі навчальні матеріали й ефективно ними керувати. Ви можете створювати окремі уроки, теми і курси, комбінувати різноманітні форми навчання в рамках одного курсу тощо. У системі вже доступне створення тестів для вчителів.

Модуль "Курси"

І це далеко не все. Ми готуємо до релізу додаткові модулі, зокрема:

  • блок тестування, завдяки якому учні матимуть можливість складати тести, діставати оцінки і виконувати завдання;
  • блок батьківського контролю, завдяки якому батьки отримають доступ не тільки до журналів оцінок своїх дітей, але й зможуть спілкуватися з вчителями, дирекцією школи, керувати оплатами, отримають доступ до різних пакетів послуг (основне навчання + факультативи) і їхньої вартості, зможуть укладати договори зі школою та багато іншого; 
  • блок керування навчальним роком – комплексна організація і планування навчального року з підтримкою електронних журналів, табелів успішності, розкладів і не тільки.

Хочете дізнатись більше про можливості функціоналу, замовити систему чи протестувати демоверсію? Звертайтеся до нас якомога скоріше. Ми готові налашувати і допрацювати LMS під ваші індивідуальні процеси та вимоги. Давайте разом забезпечимо вашим учням і вчителям доступ до сучасних можливостей та зробимо процес навчання ще більш захопливим – на довгі роки!

Якщо ви маєте додаткові ідеї та побажання, ми завжди раді співпраці. Наші спецалісти з радістю проконсультують вас з усіх питань – напишіть нам або заповніть форму.

17.03.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.