СК VUSO запускає першого в Україні страхового бота 8 СК VUSO запускає першого в Україні страхового бота 9 СК VUSO запускає першого в Україні страхового бота 10

Страхування через месенджер – СК VUSO запускає першого в Україні страхового бота в Telegram

#Чатботи #Кейси

Інноваційна українська страхова компанія VUSO випустила бота-страховика @vuso_bot, для оформлення полісу Автоцивілки. Це перший чат бот в Україні, який дозволяє оформити поліс в месенджері Telegram, та отримати його в електронному вигляді на e-mail.

Чат бот розроблений на платформі Corezoid за допомогою конструктора Kwizbot Командою Evergreen. Страховий бот допомагає підібрати поліс, збирає необхідні дані, самостійно складає поліс, приймає оплату, та надсилає готовій поліс клієнту поштою, або на e-mail (при купівлі електронного поліса).  

СК VUSO запускає першого в Україні страхового бота 11

Завдяки запуску Електронного поліса ОСЦПВ в цьому році у водіїв з'явилася можливість оформити дистанційно поліс, а тепер завдяки боту, це зручніше робити з мобільного, ніж оформляти через сайт. Страховий бот позбавляє водіїв від потреби витрачати час і чекати, коли пройдуть вихідні або настане ранок - оформлення електронного поліса є 24/7. Відтепер страхова компанія доступна у клієнта в його смартфоні.

СК VUSO - Digital страхова компанія №1 в Україні. Лідер в електронному страхуванні ОСЦПВ. Працює на ринку 17 років з 2001 року. Більше 2 000 000 клієнтів.

Розробник бота – наша команда. Ми спеціалізуємось на IT проектах, SaaS сервісах, та інноваційних платформах з використанням штучного інтелекту, машинного навчання, проектах Інтернету Речей (IoT). Наші рішення завжди працюють для бізнесу, і приносять вагомі результати замовникам.

Бот для СК ВУСО побудовано на рішенні Insurance Bot нашої розробки. Читайте про продукт детальніше.

10.04.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.