Досвід створення мобільного інтернет-магазину 8 Досвід створення мобільного інтернет-магазину 9 Досвід створення мобільного інтернет-магазину 10

UX/UI дизайн сайту зробили чистим, з використанням м’яких тонів. Інтернет-магазин зручно відображається як на комп’ютері, так і на планшеті з телефоном, що дає можливість вибору товарів в дорозі або безпосередньо гуляючи з малюком.

Сайт інтернет-магазину

Конструктор умов

Головною особливістю магазину став конструктор умов і знижок, який дозволяє з адмін-панелі створити різні маркетингові акції (2 + 1, товар в подарунок, знижка на кошик, знижка на повторну покупку, різні варіанти промокодом в залежності від категорії, бренду, товару) і гнучко управляти ними.

Конструктор умов

Набори

У магазині реалізована фірмова фішка Тедді – набори (подарункові коробки з товарами), на які також можуть діяти знижки, акції і промокодом.

Набори

Процес створення дизайну

1. Прототип

Всі проекти Evergreen починаються з розгорнутого аналізу, проходять ряд етапів UX-проектування, на основі яких створюється деталізований прототип.

2. Концепт

Нашою командою було запропоновано кілька варіантів концепту, поки і ми і клієнт не залишилися задоволені результатом.

3. Дизайн

Етап містить у собі дизайн усіх сторінок, поп-апів, різних елементів і їхнії станів. Створюється детальний UI-kit, який дозволяє полегшити верстку і подалі розвиток проекту.

4. Адаптивна версія

Є обов’язковою частиною робіт із проектування та дизайну, містить у собі макети шириною 768 (планшет) і 320 (смартфон) пікселів.

 

 

Концепти

Концепти

Дизайн

Дизайн

Кабінет

Дозволяє клієнту остлежівать свої замовлення, допомагає здійснювати покупки швидше і комфортніше, розсилка налаштована більш індивідуально завдяки вибору статі дитини.

Кабінет

Категорії

Категорії

Адаптивна версія

Адаптивний дизайн

Сподобався проект?

Напишіть, який проект ви хочете створити або розробити. Не соромтеся – ми будемо раді проконсультувати з будь-якого професійного питання і зробимо це абсолютно безкоштовно.

22.08.2017
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.