Тендерний майданчик, портал для проведінки торгів 8 Тендерний майданчик, портал для проведінки торгів 9 Тендерний майданчик, портал для проведінки торгів 10

Тендерний майданчик, портал для проведення торгів у компанії

#Галузеві рішення

Коли зростає кількість закупівель, які проводить компанія на регулярній основі, виникає потреба в окремому онлайн-майданчику для організації тендерів і їх контролю. Тендерний майданчик допоможе організувати простий і зручний процес масштабних закупівель і забезпечить прозорий процес закупівель, залучаючи тим самим більше заявок.

У порівнянні з використанням готових майданчиків, таких як zakupki від prom.ua та подібних, розробка своїх систем має беззаперечну перевагу для великої компанії, у якій проводиться велика кількість тендерів щотижня: ви можете контролювати всі процеси і забезпечити ті процедури закупівель, які прийняті у вашій компанії.

Рішення з розробки тендерного майданчику для бізнесу

Майданчик розрахований на 10 000 - 15 000 відвідувачів/місяць (унікальних і повторних), з перспективою росту до 20 000 - 30 000 відвідувань/місяць. Функціонал можна буде розширити за допомогою модулів/плагінів, у залежності від потреб бізнесу відразу після запуску, і в процесі роботи платформи в майбутньому.

Тендерний майданчик включає в себе: Що включає в себе тендерний майданчик

  • Головна сторінка сервісу з проведення тендерів
  • Каталог тендерів і сторінки окремого тендеру
  • Авторизація партнерів – окрема сторінка з формами для реєстрації та підтвердження партнера
  • Контентні інфо-сторінки про компанію, план/графік проведення тендерів, загальні положення та інструкції (правила участі)

Виходячи з масштабності проекту є два варіанти рішень, які відрізняються складністю робіт, можливістю розширення функцій порталу, навантаженням на сервер і вартістю.

Технічне рішення для корпоративної системи проведення тендерів

ПЕРШЕ ТЕХНІЧНЕ РІШЕННЯ СИСТЕМИ ДЛЯ КОРПОРАТИВНОЇ СИСТЕМИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРІВПерший варіант передбачає перспективу розвитку майданчика. Це рішення реалізується на базі фреймворка Laravel. Він популярний серед розробників, характеризується швидкодією, хорошою підтримкою та регулярним оновленням. Звичайно, розширюваність під фреймворк відрізняється від того, щоб просто купити і встановити модуль, проте, немає необхідності все повністю писати з нуля. Фреймворк дає можливість масштабувати і допрацьовувати проект, не переробляючи ядро.

ДРУГЕ ТЕХНІЧНЕ РІШЕННЯ СИСТЕМИ ДЛЯ КОРПОРАТИВНОЇ СИСТЕМИ ПРОВЕДЕННЯ ТЕНДЕРІВУ другому варіанті використовуємо open source CMS MODx: припускаємо, що навантаження на платформу завжди буде однаковим (з року в рік), тому можемо не закладати можливості сильного розширення ядра в майбутньому. Наповнення сайту сторінками залишиться аналогічним першому варіанту. Основні переваги платформи полягають у тому, що вона безкоштовна, багатомовна і мультивалютна, а також підтримує тисячі платних і безкоштовних додатків. Завдяки їм функціональні можливості сервісу можна значно розширити. 

08.07.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати

Вам сподобалось наше рішення?

Розкажіть нам, який проект ви хотіли б створювати або розвивати. Почувайтеся вільно - ми раді проконсультувати з будь-якого професійного питання і зробимо це абсолютно безкоштовно, просто зателефонуйте нам або заповніть форму.

Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.