Агрегатор об'єктів зовнішньої реклами 8 Агрегатор об'єктів зовнішньої реклами 9 Агрегатор об'єктів зовнішньої реклами 10

Агрегатор білбордів, відеобордів, сітілайтів та інших рекламних площадок

#SaaS #Галузеві рішення

Сервіс показує реальний стан речей на ринку площадок для зовнішньої реклами, дає можливість подивитися, як виглядає та чи інша площадка в різні пори року, надає дані про бронювання конструкцій протягом року, забезпечує сервіс із підбору площадок і звітність про розміщення реклами клієнта.

Основна проблема наявних каталогів у тому, що вони часто незручні у використанні й/або містять неактуальні дані -  за ними не можна зрозуміти стан бордів, їхню видимість у зимовий або літній час. Тому в результаті компанії, що розміщують багато зовнішньої реклами, змушені організовувати окремі служби з аудиту стану площадок.

Агрегатор білбордів, відеобордів, сітілайтів та інших рекламних площ

Для чого створюється каталог агрегатор рекламних площадок?

Головна задача - відображення білбордів по країні для залучення великих компаній до роботи з агентствами. У каталозі агрегатора можна відобразити борди, сітілайти та інші рекламні конструкції з можливістю пошуку за видом конструкції або регіоном. Таким чином клієнти можуть вибрати вподобані проекти/макети і запитувати пропозицію/контакт на створення реклами.

Майданчик дозволяє реалізувати каталог рекламних агентств із відображенням їхнього розвитку, активності та проектів. Таким чином створюється образ “живих” компаній з реальним попитом на ринку.Це допомагає замовникам обрати агентство, а виконавцям привабити нових клієнтів. 

Для створення атмосфери довіри до порталу, необхідно актуалізувати інформацію та перманентно підтверджувати її достовірність. Існує два шляхи реалізації цієї задачі:

  • власна служба аудиту, що фізично знімає фото/відео бордів раз на місяць
  • бонуси для регіональних агентств за постачання даних у систему

Аудитория агрегатора

B2B-аудиторія: рекламні агентства, прямі великі клієнти, невеликі компанії, що закуповують рекламні площадки.

Користувачі, які знайшли майданчик через пошукові системи, і ті, хто ознайомився з системою на виставках або завдяки рекламі.

Технічні деталі платформи каталогу білбордів

Мінімально життєздатна версія такого проекту — портал із пошуком і фільтрацією за каталогом бордів, відображенням на карті, акцентом на великі виконані проекти для рекламних агентств.

SEO-проектуванняДля того, щоб втілити такий проект, першим кроком створюємо розгорнуте семантичне ядро ​​(набір ключових слів і поєднань) з пошуку бордів і конструкцій, робимо велику кількість оптимізованих під низькочастотні запити сторінок із контентом і мікророзміткою, що автоматично генерується і будуть використовуватися для органічного просування в пошукових системах. 

До початку розробки робимо SEO-проектування і закладаємо основні конструкції необхідні для просування - url'и для категорій, фільтрів, пошуку і т.п. Це дозволить заощадити час і бюджет на внутрішню оптимізацію. У верстці ми використовуємо мікророзмітки (schema.org, LD-JSON) для того, щоб оптимізувати сайт для пошукових систем.

Високий рівень юзабілиті  (UX)Обов'язково орієнтуємося на високий рівень юзабілиті  (UX). UX дизайн  це розробка досвіду взаємодії користувача з інтерфейсом. Тобто розробка інтерфейсу, що задовольняє потреби користувачів, при цьому з оптимальними затратами часу і зусиль і мінімальними помилками.

Технічно платформу реалізуємо на базі фреймворку LaravelТехнічно платформу реалізуємо на базі фреймворку Laravel. Він популярний серед розробників. Також характеризується хорошою підтримкою і регулярними оновленнями. Швидкодія забезпечується грамотно організованою системою кешування, що вільно покриває навантаження в десятки тисяч унікальних відвідувачів у місяць.  

У фреймворка багато можливостей із розвинення функціоналу. Звичайно, розширюваність під фреймворк відрізняється від звичайної купівлі та встановлення модуля, тим не менше, не потрібно повністю все писати з нуля. За рахунок того, що фреймворк має стандартну структуру, система буде кастомізієма, і в той же час дешевша в підтримці. Фреймворк дає можливість масштабувати і допрацьовувати проект, не переробляючи ядро.

Мобільний додаток - на LaravelВикористовуючи ці напрацювання, можна розробити мобільний додаток: на Laravel буде майже готовий API для додатка. 

08.07.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати

Вам сподобалось наше рішення?

Розкажіть нам, який проект ви хотіли б створювати або розвивати. Почувайтеся вільно - ми раді проконсультувати з будь-якого професійного питання і зробимо це абсолютно безкоштовно, просто зателефонуйте нам або заповніть форму.

Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.