Оформлення електронного полісу ОСАЦВ за 1 хвилину. Кейс співпраці Evergreen та VUSO  8 Оформлення електронного полісу ОСАЦВ за 1 хвилину. Кейс співпраці Evergreen та VUSO  9 Оформлення електронного полісу ОСАЦВ за 1 хвилину. Кейс співпраці Evergreen та VUSO  10

Forinsurer про VUSO й Evergreen. Система візуального розпізнавання техпаспортів: оформлення електронного полісу ОСАЦВ за 1 хвилину

#Кейси

Страхова компанія VUSO з моменту запуску у 2018 році електронних полісів стабільно займає передові позиції на ринку України і продовжує впроваджувати інноваційні цифрові технології для надання страхових послуг онлайн.

Ми цінуємо наше партнерство з VUSO і наводимо тут коротко зміст кейса, що вони опублікували на авторитетному для учасників страхового ринку України порталі Forinsurer.

Два роки тому СК "VUSO" за підтримки команди Evergreen успішно запустили першого в Україні страхового бота для оформлення електронних полісів ОСАЦВ через Viber і Telegram. Уже після перших 4 місяців роботи стало очевидним, що новий сервіс компанії подобається користувачам: конверсія з мобільних пристроїв зросла у 4 рази, а за підсумками 2018 року VUSO продали у 3 рази більше цифрових полісів, ніж найближчі конкуренти. Крім бота, візуальне розпізнавання також впроваджено в мобільній версії сайту.

Завдяки функції розпізнавання техпаспортів ручне введення інформації і ймовірність помилки зводяться до мінімуму: клієнту достатньо завантажити у систему якісне фото документа, і програма заповнить всі дані про автомобілі та водіїв автоматично. Тепер для оформлення та купівлі електронного полісу потрібна лише хвилина.

Система OCR.solutions - це сервіс візуального розпізнавання техпаспортів, розроблений Evergreen. Заснована на нейронних мережах і є повністю захищеною, а найважливіші для розпізнавання поля (державний номер, VIN-код, марка і модель авто) додатково перевіряються і валідіруются.

Оформлення електронних полісів

Статистика використання інноваційного сервісу VUSO за 2 роки вражаюча: вже розпізнано понад 18 тисяч техпаспортів, при цьому виявлено всього 3 тисячі помилок (фото дуже поганої якості або іншого змісту). З інших 15 тисяч документів:

  • 90% розпізнані майже ідеально;
  • 2,7% містили помилку в одному з полів;
  • тільки 3,3% розпізнані неправильно.

Ми щиро раді, що за роки співпраці з VUSO нам вдалося створити міцну команду, націлену на лідерство в онлайні, де однаково цінуються ідеї та якість їх реалізації. Саме так створюються проекти, що приносять реальну користь клієнтам і вагомі результати замовникам.

Про інші нестандартні рішення і цікаві проекти в скарбничці нашої команди ви можете почитати у блоці Кейси.

Для довідки:

Страхова компанія VUSO - лідер з онлайн-страхування ОСАЦВ і туристичних полісів. На ринку України працює з 2001 року. Компанії довіряють понад 2 млн. клієнтів, серед яких 90% хвалять якість сервісу.

Офіційне джерело - повна версія кейса на Forinsurer.

11.12.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.