VUSO продали більше всіх e-полісів ОСЦПВ. Підсумки 4 місяців 2018 року 8 VUSO продали більше всіх e-полісів ОСЦПВ. Підсумки 4 місяців 2018 року 9 VUSO продали більше всіх e-полісів ОСЦПВ. Підсумки 4 місяців 2018 року 10

VUSO продали більше всіх e-полісів ОСЦПВ. Підсумки 4 місяців 2018 року

#Чатботи

У лютому 2018 р в Україні набув чинності електронний поліс ОСЦПВ, і тепер оформлення може відбуватись онлайн. Більшість часу сучасне суспільство проводить, поспішаючи кудись зі смартфоном в руках. Тому оформлення полісу має бути однаково швидким як для користувачів комп'ютерів, так і для користувачів будь-яких інших гаджетів. 

Evergreen працює з VUSO з 2015 року. Нашим першим спільним проектом став запуск оновленого онлайн-порталу, який дав можливість оформляти страховки онлайн. До речі, сайт отримав срібло на конкурсі Web Awards UA в 2018 році.

Згодом Evergreen запустив для VUSO CRM систему, що оптимізувала роботу абонентського відділу та дозволила поліпшити якість сервісу.

А в березні 2018 року Evergreen запустив першого в Україні Telegram бота для оформлення полісу ОСЦПВ для VUSO.

Усі зусилля і, насамперед, професійна робота команди інтернет-маркетингу VUSO дозволили досягти великих результатів.

З моменту запуску е-полісів в Україні VUSO продає їх в 3 рази більше, ніж найближчий конкурент

Про це свідчить статистика укладення електронних полісів по Україні. СК VUSO стабільно займає половину ринку електронних полісів, і з моменту запуску бота кількість оформлених полісів збільшилася більш,  ніж удвічі, і темп продовжує зростати.Показники роботи системи "електронний поліс"

Командна робота для лідерства онлайн

За час співпраці з VUSO ми сформували міцну команду, яка вирішила безліч технічних і організаційних проблем. Evergreen дуже цінує професіоналізм команди клієнта, і нам дуже приємно, коли ми можемо працювати у відкритій атмосфері, де цінуються ідеї і якість їх реалізації. З VUSO вийшов саме такий міцний зв’язок.

Змістовний бот - запорука успіху

Найцікавішим рішенням для клієнтів з точки зору простоти і зручності став страховий бот. Зараз бот доступний у месенджері Telegram, і найближчим часом ми запустимо його в Viber. Це унікальне рішення: бот доступний 24/7 і страховку можна оформити в будь-який час, перебуваючи в будь-якому місці. Людям не потрібно більше чекати вільного менеджера, доставку полісу або їхати за ним. Тепер страхування завжди під рукою (в смартфоні).

Основною нашою метою як розробників бота було зробити його досить "розумним" і "товариським". Ми зберегли більшість функцій, що наявні при замовленні через сайт: це уточнення адреси шляхом вибору точного населеного пункту зі списку, можливість у будь-який момент повернутися в меню або перейти з бота на сайт. Ми чули багато нарікань на ботів, але можемо відповісти, що "ботів не любить той, хто не вміє їх готувати". Якісно продуманий бот не залишить шансу на непорозуміння, а саме таким ми створили нашого страхового бота.

Свого часу запуск бота анонсувався в великих ЗМІ, на кшталт Мінфіну й Ain.ua, але зараз настав час, коли можна сміливо говорити про успіх проекту і позитивну реакцію користувачів.

Від моменту запуску страхового бота продаж електронних полісів збільшився більш, ніж у два рази, а конверсія серед мобільних користувачів - у чотири рази.

Довідка

СК VUSO - Digital страхова компанія №1 в Україні, лідер електронного страхування. Працює на ринку 17 років з 2001 року. Має більше 2 000 000 клієнтів, і в результаті понад 91% клієнтів залишаються задоволеними їхнім сервісом.

Evergreen - наша команда розробників. Ми спеціалізуємося на IT-проектах, SaaS сервісах та інноваційних платформах із використанням штучного інтелекту, машинного навчання та комп'ютерного зору. Наші рішення завжди працюють для бізнесу і приносять вагомі результати замовникам.

Insurance bot - месенджингова платформа для страхових компаній, на якій працює бот ВУСО.

 

19.06.2018
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.