Можливості омніканальної операторської панелі Sender 8 Можливості омніканальної операторської панелі Sender 9 Можливості омніканальної операторської панелі Sender 10

Sender: омніканальна операторська панель для чат ботів та віджет на сайт

#Чатботи

У попередній статті ми розповіли вам про систему Corezoid та про можливості її використання для розробки чат ботів. Нагадаємо, що головними перевагами цієї системи є її гнучкість і підтримка інтеграції з будь-якими сервісами через API, а також зручний і зрозумілий візуальний інтерфейс. Так само ми писали про ще один елемент зв’язки, що винесена в назву цієї статті  – кросплатформний конструктор діалогів та інтерфейсів чат бота Kwizbot.

Сьогоді мова йтиме про чат-платформу Sender – мультифункційний продукт, що також працює на Corezoid. 

Можливості операторської панелі Sender.mobi

Sender — месенджер, що прямо взаємодіє зі всіма процесами Corezoid. В одній програмі зібрані функції, що дозволяють спілкуватися, вести бізнес, оплачувати товари та послуги, обслуговувати клієнтів. Серед можливостей і переваг Sender:

  • шифрування групових та р2р чатів;
  • канал комунікації клієнта і компанії;
  • мультифункційні роботи і бот-платформа;
  • захист фінансових операцій;
  • можливість переказу коштів на картку чи за номером телефону. 

Функції спілкування з клієнтами:

  • чати та сповіщення;
  • роботи для відповідей на часті питання з гнучкими налаштуваннями;
  • проведення маркетингових кампаній та досліджень. 

Функції, пов’язані з товарами та послугами:

  • оплата рахунків;
  • переказ грошових коштів;
  • поповнення рахунків мобільних операторів. 

Віджет чат бота на сайт

Ви можете додати на сайт віджет для спілкування з ботом або зв’язку з оператором. Це ще один канал комунікації на додаток до месенджерів. 

Віджет можна повністю налаштувати за стилями і функціональністю. 

Sender виджет

Омніканальна панель оператора Sender

Панель оператора Sender стане в пригоді невеликим контакт-центрам, приміром, страхової компанії чи мережі готелів. Вона пропонує всі основні можливості для спілкування з клієнтами в месенджерах. По суті, це “омніканальний месенджер”, що його ми підключимо до всіх ваших каналів текстового спілкування з клієнтом.

Омніканальний месенджер

Омніканальність панелі передбачає, що незалежно від того, з якого месенджера вам пише клієнт, ваші оператори відповідають через єдине вікно.

Детальніше про можливості панелі та її порівняння з іншими альтернативами читайте в статті.

Аналітика ефективності контакт-центру

Sender надає базову аналітику, якої достатньо для повсякденної роботи контакт-центру.

Наприклад, статистика за діалогами операторів дозволяє проаналізувати кількість діалогів, в яких клієнти поставили оцінку вашій компанії, відзначили, чи їхнє питання вирішилось, чи ні. Статистика за діалогами операторів

Розділ “Оператори” дозволяє проаналізувати якість та ефективність роботи кожного вашого оператора, переглянувши тривалість, кількість і якість проведених ними діалогів. 

Підсумовуючи скажемо, що Sender як віджет на сайт і як операторська панель підійде компаніям, чиї клієнти відчувають потребу “поговорити з людиною” в певних вузлах бота. Окремим великим плюсом є те, що Sender не має обов’язкової абонплати  – ним можна користуватися в хмарі безкоштовно. Крім цього, зручно відповідати всім клієнтам через одну операторську панель і там же бачити всю потрібну аналітику – зрозуміло й ефективно. 

Бажаєте більше дізнатись про можливості Sender, налаштувати віджет для спілкування з оператором чи розробити індивідуальний чат бот всередині додатку? Вивести спілкування з клієнтами на якісно новий рівень? Спеціалісти Evergreen знають, як вам допомогти. Звертайтеся до нас - проконсультуємо з будь-якого питання, що вас цікавить. 

Хочете дізнатись, які ще існують омніканальні операторські панелі? Читайте в наступній статті.

31.03.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.