OCR Solutions сервіс розпізнавання документів для оформлення туристичної поїздки 8 OCR Solutions сервіс розпізнавання документів для оформлення туристичної поїздки 9 OCR Solutions сервіс розпізнавання документів для оформлення туристичної поїздки 10

Кейс розпізнавання даних закордонного паспорта за допомогою сервісу Evergreen OCR Solutions для компанії “Мої Туристи”

#Кейси

Технології розпізнавання кілька років поспіль очолюють список трендів. А попит на них зростає так само, як і розширюється список завдань і сфер застосування. До речі, у нас дуже багато публікацій про технологію розпізнавання - якщо вам цікава ця тема, рекомендуємо ознайомитися з нашою добіркою. Впевнені, там ви знайдете багато цікавого. А ще ви завжди можете запитати нас безпосередньо про те, що вас цікавить:)

Сторінка Face ID

У чому була проблема?

Ми в Evergreen давно співпрацюємо з туристичними, страховими, фінансовими організаціями, для яких заповнення всіляких бланків, заяв, карток клієнта є частиною повсякденної рутини. Зокрема, це стосується оформлення страхових полісів, продажі турів, бронювання квитків; при цьому менеджер повинен ввести паспортні дані клієнтів у систему. Які проблеми виникають найчастіше? При ручному введенні - це:

  • великі витрати часу на кожен окремо взятий документ;
  • помилки при внесенні інформації;
  • необхідність перевірки даних.

Завдання ускладнюється, якщо потрібно ввести дані з декількох паспортів, наприклад, при оформленні страховки для групи туристів - подібних варіантів може бути безліч.

Як працює розпізнавання паспортів?

Команда Evergreen створила сервіс для розпізнавання паспортів на базі нейронних мереж http://ocr.solutions/, який автоматично зчитує дані з фото паспорта, аналізує їх і перетворює в текст. При цьому навіть не потрібно сканувати документ - буде досить якісного фото на смартфон.

У результаті замість кількох хвилин, витрачених на заповнення клітинок вручну, на весь процес йде кілька секунд. З урахуванням точності розпізнавання сервісу - 96% і вище - ви не тільки максимально прискорите та спростите цю частину роботи, але і можете не переживати про правильність введеної інформації.

Пропонуємо вам самим подивитися, наскільки легко і швидко все робиться, на прикладі оформлення туристичної поїздки:


Де ще можна використовувати сервіс OCR Solutions?

Без перебільшення, у будь-якій сфері бізнесу, де ведеться робота з документами і де рутинні операції можна замінити системою "розумного" розпізнавання. Не тільки в туризмі та страхуванні, але і для авіакомпаній, державних установ, служб прокату - для спрощення процесу прийому заявок, внесення даних до реєстрів і ефективного тайм-менеджменту.

Також завдяки API сервіс розпізнавання паспортів можна інтегрувати з CRM, будь-якими вашими корпоративними системами, комбінувати з чатботами, іншими продуктами з розпізнавання та рішеннями з автоматизації бізнес-процесів на базі АІ.

Хочете вирішити проблему економії часу і зусиль, і замінити ручне введення інформації надійним і швидким сервісом розпізнавання вже сьогодні? У нас є для вас рішення - звертайтеся.

02.11.2020
Зображення, використані в статті, були взяті з відкритих джерел і використовуються як ілюстрації.
Хочете обговорити ваш проект або замовити розробку?
Надіслати
Цей сайт є українською мовою. Ви можете переключити мову у меню, або зробити це зараз.